Doelpunt? – laat je onderbroek zien!

De UEFA heeft spelers verboden hun shirt uit te trekken na het maken van en doelpunt. John Guidetti van Feyenoord weet dat maar al te goed want hij kreeg geel van de scheidsrechter toen hij zijn shirt uit trok om zijn tattoo te laten zien, na het maken van een doelpunt. Omdat hij al een keer geel had, moest hij, shirtless, het veld af.

Niklas Brendtner, een Deense speler en maker van een doelpunt tijdens de EK wedstrijd  Denemarken – Portugal deed het anders. Hij trok zijn shirt niet uit, maar deed het omhoog om zijn onderbroek te laten zien. Een groene, met een duidelijk opschrift: Paddy Power, de naam van een Iers gokbedrijf. De UEFA stelt een onderzoek in, want er zou sprake zijn van ‘guerrilla-marketing’ en dat mag natuurlijk niet tijdens dit zeer commerciële kampioenschap, zoals de Bavaria-meisjes nog goed weten. Niklas zegt dat hij alleen wilde laten zien dat deze onderbroek, gekregen van een goede vriend, hem geluk had gebracht …

Hele hordes zijn op internet op zoek naar spelers met een ontbloot bovenlijf, een paar Italianen maakten er een aardige compilatie van, met vrolijke muziek: El regalo mas grande, gezongen door Tizzian Ferro en Amaia Montero. Binnenkort komt daar vast een filmpje bij van spelers in hun onderbroek.

http://www.youtube.com/watch?v=OtckOhPHePo

Over Wllm Kalb

schrijver, lezer, docent - focus: taal, geschiedenis, fotografie, Duits(land), muziek en films uit de jaren '20 - '50
Dit bericht werd geplaatst in Feiten en meningen en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Doelpunt? – laat je onderbroek zien!

 1. Th Balvers zegt:

  Guerilla-marketing…een prachtige uitdrukking (om te onthouden).
  Toch eens wat beter op al die tatoos letten…

  Like

 2. Joost Lips zegt:

  Daar komen weer nieuwe regels van; volgende keer heeft de Deense speler waarschijnlijk ‘Paddy Power” op zijn voorhoofd getatoeëerd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s