De Máxima truc

Je bent troonopvolger, maar met de populariteit is het maar matig gesteld. Je bent iets te dik, niet zo intelligent als de voorganger, niet zo nauwgezet en precies. Je ziet de toekomst somber in. Dan is er een beproefd recept: de Máxima truc. Jij kiest haar – of zij kiest jou, daar zijn de geleerden het nog niet over eens – Ze is mooi, slank, intelligent en binnen no time een idool van jouw aanhang. En meer dan dat, ze verovert ieders hart. Haar charme, goed smaak en medemenselijkheid stralen op jou af en hoewel het volk aanvankelijk weinig in je zag, lift je thans mee op haar populariteit en ben je inmiddels aanvaard als een liefdevolle echtgenoot/vader, klaar voor de komende zware taak.

Dat dacht ook Kim Jong-un toen hij heimelijk huwde met de mooie, slanke, westers geklede en westers gekapte Ri Sol-Ju. Als Willem-Alexander het kan, als zelfs Flip van België het kan, dan moet het mij toch ook lukken.

Over Wllm Kalb

schrijver, lezer, docent - focus: taal, geschiedenis, fotografie, Duits(land), muziek en films uit de jaren '20 - '50
Dit bericht werd geplaatst in Feiten en meningen, geschiedenis en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

5 reacties op De Máxima truc

  1. Ximaar zegt:

    Leuk bedacht en natuurlijk helemaal juist. Het begon al eerder met Trix die voor Claus koos. Om o.a. deze reden ben ik tegen staatshoofdopvolging via familieband. Is Medvedev niet toevallig een schoonzoon van Putin? Bij de Clinton’s, Bush’s, Castro’s en De Kirchner’s is het duidelijker. 🙂

    Like

  2. dickblogt zegt:

    Het zou mij niet verbazen als Bernhard ook dit al jaren geleden geritseld heeft….

    Like

  3. Appelvrouw zegt:

    Maar zou die vrouw (net als Maxima) ook een sexleven met die man kunnen hebben?
    Of zou(den) ze er niet zoveel om geven. Die mannen lijken me nou niet zoveel te bieden te hebben op dat vlak., maar ook hier zal wel opgaan dat uiterlijke schijn bedriegt.
    Wat zegt het over een man als hij zo’n vrouw vol uitstraling kan huwen? Heeft hij dan toch meer in zijn “mars”? Of is zij een vrouw die uit landsbelang handelt.
    We zullen nooit een kijkje onder de lakens krijgen, alleen de uiterlijke vert(r)oningen.

    Like

  4. EJW zegt:

    De vrouwen achter deze mannen maken de man

    Like

  5. Th Balvers zegt:

    Toch b lijft hij gewoon masturberen..

    Like

Plaats een reactie