Gigolo gezocht – wat biedt de markt?

imagesNaar aanleiding van de film Paradis: Liebe vroeg een vriendin me: “Waarom zou ik helemaal naar Afrika moeten om een jonge minnaar te vinden. Ook hier moeten toch wel mannen te vinden zijn die tegen een vergoeding de liefde willen bedrijven. Dat scheelt toch een hoop gedoe.”
Goede vraag. Ik beloofde haar eens op internet te kijken. Wat voor mannen bieden zich aan en wat kost dat nou?

De eerste site die ik vond was http://www.gigoloworden.nl vooral gericht op mannen die werk zoeken in deze branche. In deze tijd van werkeloosheid moeten dat er heel veel zijn, bovendien kan je volgens de site het werk ook doen naast je uitkering. Wel eerst je inschrijven voor een flink bedrag, dan een cursus volgen, weer voor een flink bedrag alles bij PrivateMan: “PM verzorgd opdrachten en trainingen en houdt toezicht op de gigolo markt.” De pagina ‘Harde knaken maken’ belooft een inkomen van wel 16.000 per maand, zo’n onderneming dus.

Gigolojobs doet het heel wat geraffineerder. Hier krijgt de lezeres om te beginnen een adembenemend verslag van een dame die een gigolo heeft uitgenodigd voor een erotische tantra-massage met de optie van een tantra rouge, seks dus. Een geweldige ervaring, een geweldige reclame ook. Op de site is verder weinig concrete informatie te vinden, wel de aanbeveling om altijd een gigolo te boeken via een betrouwbaar bureau, dit bureau dus.

Verder zijn op internet legio ranzige advertenties te vinden van heren die zich aanbieden. Deze zijn vaag over de kosten, bieden slechts onduidelijke of geblurrde foto’s, wel veel 06-nummers. Soms blijft ook helemaal in het midden hoe je contact moet maken. De website gigoloaangeboden.nl is nog in aanbouw. GigoloCompany.nl meldt: ‘Een gigolo is een gezelschapsman welke bereid is al zijn aandacht aan u te besteden.’

Via MarktPlaza kunt u in contact komen met Zeno uit Den Haag, 28 jr, 185, 78 kg, gekleurd, geen prijsopgave. Maurice staat naakt op de foto op Sexjobs.nl hij biedt zich aan met prijsopgave: 90 euro voor een uur; extra diensten bespreekbaar tegen een meerprijs. “Uiterlijk en leeftijd geen bezwaren”. Eric van 25, een gigolo met klasse,  rekent 125 per uur (Marktgigant.nl).

Dus lieve vriendin van me: dit is een wereld vol voetangels en klemmen. Misschien is er met enige moeite wel een aardige man te vinden voor een uurtje heerlijke seks, waar je dan wel heel wat euro’s voor over moet hebben. Zullen we eerst maar eens lekker uit eten gaan?

Zie ook: Paradis: Liebe een ontluisterende film http://wp.me/p1MauM-UO 

Over Wllm Kalb

schrijver, lezer, docent - focus: taal, geschiedenis, fotografie, Duits(land), muziek en films uit de jaren '20 - '50
Dit bericht werd geplaatst in Feiten en meningen, media en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Gigolo gezocht – wat biedt de markt?

  1. Ik ga de domeinnaam Gigagolo.com maar vast registreren!

    Like

  2. ollieherman zegt:

    Misschien gewoon eens in je omgeving rondkijken, incl. werkomgeving. Schijnt dat daar de meeste gewillige mannen te vinden zijn, en nog gratis ook.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s