Een zeer korte, lijvige roman

imagesEen overlijdensadvertentie, nrc 29 mei 2013

Wolter Wolters, geboren 23augustus 1925,
sinds 11 september 1999 vermist in de Gorge du Verdon.
Aldaar gevonden op 12 mei 2013. 

Wij hebben hem op 28 mei in besloten kring begraven in Rotterdam bij Joke.

Over Wllm Kalb

schrijver, lezer, docent - focus: taal, geschiedenis, fotografie, Duits(land), muziek en films uit de jaren '20 - '50
Dit bericht werd geplaatst in Feiten en meningen en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

9 reacties op Een zeer korte, lijvige roman

 1. reactie van Dick is op zijn verzoek verwijderd.
  Wllm Kalb

  Geliked door 1 persoon

 2. Fenny zegt:

  Ik was er in 2002 heb er geroeid en gezwommen, een prachtige plek, had hij zijn zwemvest niet aangetrokken?

  Like

 3. Fenny zegt:

  Op wat voor manier is het gevaarlijk, daar is me indertijd niets over gezegd.
  Mijn zoon was 10 jaar oud en ging ook gewoon mee in de kano, is me ook niet afgeraden of zo?

  Like

 4. Wllm Kalb zegt:

  Sommige delen zijn erg steil, de bergpaden kunnen bij regen glad en glibberig worden. Op het water is niet zo veel gevaar, maar wel op de rotsen.

  Like

 5. Marjolein zegt:

  Ik snap dat meneer Kalb de advertentie intrigerend vond. Maar kunnen de mensen die erop reageren er in hun woordkeus wat meer rekening mee houden dat de familie deze reacties ook kan lezen? Probeer je even voor te stellen dat iemand van wie je houdt 14 jaar vermist is en hoe dat je leven tekent.

  Geliked door 1 persoon

 6. Mr. P.A. van Hecke zegt:

  Ik ben het geheel eens met Marjolein. De heer Wolters heb ik goed gekend. Hij was 30 jaar mijn huisarts in Rotterdam-Noord die geweldig betrokken was bij zijn patienten. Hij was een echte dokter die zelfs ongevraagd zijn patienten thuis en in het ziekenhuis bezocht. Dat zie je tegenwoordig niet meer. Ik heb hem zeer gewaardeerd. Het is triest hoe hij is overleden. Voor zijn nabestaanden ben ik blij dat zij hem de laatste eer hebben mogen bewijzen.

  Like

 7. Beste Wllm,
  Wil je, n.a.v. bovenstaande reacties mijn reactie uit 2013 verwijderen? Mede op verzoek van een van de nabestaanden. Je blog wordt blijkbaar goed gelezen. Had ik niet bij stilgestaan. Ik ga nóg beter nadenken voor ik reageer, denk ik… vrgr
  dick

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s