Arme Maaike Ouboter, nu al de nieuwe Mieke Telkamp

Unknown-2“Dat ik je mis” mocht Maaike Ouboter zingen tijdens de uitvaartdienst voor prins Friso, vrijdag in de Lage Vuursche. Een mooi, ontroerend liedje waarmee ze debuteerde tijdens de wedstrijd De Beste Singersongwriter van Nederland. Meteen een Gouden Plaat, overal gedraaid, vooral tijdens afscheidsbijeenkomsten. “Waarheen, waarvoor” van Mieke Telkamp heeft afgedaan, er is een nieuw troostlied.
Leuk voor Maaike, zou je zeggen, maar het zou jammer zijn als ze nu al wordt vastgepind aan dat ene, eerste liedje. Ze kan vast nog heel veel meer. Daar heeft ze tijdens de televisiewedstrijd al een en ander van horen.

 

Over Wllm Kalb

schrijver, lezer, docent - focus: taal, geschiedenis, fotografie, Duits(land), muziek en films uit de jaren '20 - '50
Dit bericht werd geplaatst in Feiten en meningen, muziek en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s