Het concert dat er nooit is geweest

Schermafbeelding 2013-10-28 om 08.34.50Ze komen nu ook naar Nederland. Een uniek optreden. Rechtstreeks uit Las Vegas! (ja, ja, de gokkast in het cafetaria komt ook uit Las Vegas). Een paginagrote advertentie  in de NRC vertelt het.
Gewiekste theaterproducenten halen een succesvolle show uit Amerika: Sebastian Anzaldo en Sharon Owens treden op met een groot orkest. Wie? Inderdaad, van deze performers had ik ook nog nooit gehoord, maar ze komen een toneelstukje doen, ze spelen dat ze Frank Sinatra en Barbra Streisand zijn. En ze kunnen dat, getuige de reviews uit Amerika, heel goed.

Helaas hebben Barbra Streisand en Frank Sinatra nooit samen opgetreden. Geen probleem. Dan noemen we dit optreden ‘The Concert That Never Was’ Een unieke kans om iets te zien wat anderen nooit hebben gezien: een gezamenlijk optreden van twee grote showbizzsterren, met hun grote successen uit het verleden.
Boekt u maar, we komen in Carré, maar ook in Almelo en Nieuwegein.

Voor de producers Ivo Niehe en Van Lambaart:  er zijn vast nog wel meer concerten te bedenken die nooit hebben plaats gevonden: Elvis Presly en Dolly Parton, The Beatles en The Stones, Andre Hazes en de Zangeres Zonder Naam … kan een mooie reeks worden.

Over Wllm Kalb

schrijver, lezer, docent - focus: taal, geschiedenis, fotografie, Duits(land), muziek en films uit de jaren '20 - '50
Dit bericht werd geplaatst in media, muziek en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

5 reacties op Het concert dat er nooit is geweest

 1. simonkorving zegt:

  Tmoet niet gekker worden; straks gaan wij samen nog voorlezen 😉
  Smn en Wllm

  Like

 2. Corline zegt:

  Als deze twee grootheden ooit al hebben opgetreden, gaat het toch om ‘TheConcert That Ever Was’? (Als dit tenminste goed Engels is…)

  Like

 3. Walter zegt:

  Ik denk niet dat ik er naar toe ga… 😉

  Like

 4. cornutus zegt:

  The concert I’ll never see!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s