Goedemorgen, hier mijn after-party kapsel

Wllm net uit bedNatuurlijk had ik er nog nooit over gehoord maar ergens in een televisieprogramma kwam het voorbij, de mode van het after-party kapsel, lekker slordig, haar in pieken, verzorgd onverzorgd.
Volgens mij hadden we dat ook al eens lang geleden, de Adèle Bloemendaal-coupe, maar dat zegt de jonge starlets natuurlijk weinig. De after-party-look wordt ook wel Bed-Hair genoemd, wat weer iets anders is dan Bad Hair; een dag met slecht haar, zo’n dag dat je je bed niet wilt uitkomen.

Unknown

Adèle na een feestje?

Hoogst belangrijk allemaal en ik vraag me af of er al kappers zijn die werken aan een Ater the Typhoon kapsel is, of een After the Civil War Look.

Over Wllm Kalb

schrijver, lezer, docent - focus: taal, geschiedenis, fotografie, Duits(land), muziek en films uit de jaren '20 - '50
Dit bericht werd geplaatst in Feiten en meningen en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Goedemorgen, hier mijn after-party kapsel

 1. Gert-Jan zegt:

  Je nieuwe kapsel staat je goed!
  Hartelijke groeten.

  Like

 2. Walter zegt:

  Helaas heb ik er niet genoeg haar meer voor, anders had ik je zeker het adres van je kapper gevraagd! 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s