De glimlach van de ijsdansers

Unknown-1Gisteren kwamen ze even voorbij, de Olympische ijsdansers. Vrolijke koppels die vlekkeloos hun quicksteps, foxtrots en charlestons uitvoerden op bekende musicalsongs van lang geleden. Fraai uitgedost, mooi gekapt en altijd een strakke glimlach op het gezicht. De jury beoordeelt alles: de techniek, de presentatie. Alles moet synchroon, geen hand mag verkeerd staan, geen pasje te traag zijn. Leuk om naar te kijken, maar een Olympische sport? Dit is zo ‘old school’, leuk voor Holliday on Ice,  maar je kunt toch geen medaille toekennen voor de mooiste glimlach?

Over Wllm Kalb

schrijver, lezer, docent - focus: taal, geschiedenis, fotografie, Duits(land), muziek en films uit de jaren '20 - '50
Dit bericht werd geplaatst in Feiten en meningen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s