De IQ partij aan het woord – kan het nog gekker?

Schermafbeelding 2014-04-30 om 12.24.25Gelukkig is iemand (Xander Smit) zo handig geweest om het meest rare filmpje dat ooit gemaakt is in de Zendtijd voor politiek partijen op You Tube te zetten.

Uit de tekst: “De allochtonen en wij. De witte en bruine mensen in Nederland zitten beide in een onprettige situatie. Ze hebben samen EEN probleem. Daarom is het verstandig om om de tafel te gaan zitten en te praten. Vertegenwoordigers van beide zijden die om de tafel gaan zitten. Vraag EEN: Hoe is doe onprettige situatie ontstaan? Vraag twee: Wat zijn de oplossingen? Vijftig jaar geleden besloten multimiljardairs van de ashkenazi-groep om meer grip op sterke Europese volkeren te krijgen door  immigranten groepen binnen te loodsen. Dat is ooit gelekt door de multimiljardair Rockefeller. De resultaten tot nu toe zijn bekend …”

Unknown

Kortom, de joden hebben het weer gedaan. We hebben er een ant-semitische partij bij. Als het niet zo lachwekkend was allemaal zou ik heel erg boos moeten worden, maar dit is zo van de zotte dat ik niet denk dat iemand het serieus neemt.

Kijk zelf en oordeel: https://www.youtube.com/watch?v=sX5kJdwZ164

 

Over Wllm Kalb

schrijver, lezer, docent - focus: taal, geschiedenis, fotografie, Duits(land), muziek en films uit de jaren '20 - '50
Dit bericht werd geplaatst in Feiten en meningen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op De IQ partij aan het woord – kan het nog gekker?

  1. joost tibosch sr zegt:

    En die rare meneer van IQ blijkt ineens zelfs zoveel centen te hebben dat hij in ons propramma over politieke partijen ook met zijn verdacht rare Nederlands opdook.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s