Créations Mister Boy

Zo maakte je dus in mei 1968 (andere mensen hadden toen wel andere dingen aan hun hoofd …) reclame bestemd voor jonge, goedgeklede en goedgekapte mannen die graag keken naar andere jonge, goedgeklede en goedgekapte mannen
(bron: Schakelkrant COC 5, mei 1968):

Schakelkrant Mister Boy

Over Wllm Kalb

schrijver, lezer, docent - focus: taal, geschiedenis, fotografie, Duits(land), muziek en films uit de jaren '20 - '50
Dit bericht werd geplaatst in Feiten en meningen en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Créations Mister Boy

 1. snorri nidhogsson zegt:

  haha de keuzes, gaaf 🙂

  Like

 2. joost tibosch sr zegt:

  In diezelfde jaren startte ik met een homocollega, toen nog met roze driehoek, met brede sexuele voorlichting in de hogere klassen van een RK Havo-VWO. Het probleem van “uit de kast komen” speelde toen in de nadagen van het zgn Rijke Roomse Leven ook nog volop en niet alleen bij homo’s. We werden opvallend officieel gesteund en geïnspireerd door enkele leiders op de school, die zich scherp bewust werden van een eeuwenlang (ook bijbels) taboedenken in deze Met toenmalige tegenwind bij collega’s en ouders was dat ook beslist noodzakelijk in het belang van gezonde sexuele voorlichting voor onze leerlingen.
  Deze voorlichting was -zoals toen ook gebruikelijk in het onderwijs- ingebouwd in het biologieonderwijs met zijn toen nieuwe onderwijskundige inzichten in de gevarieerde sexuele geaardheid van de mens. Met verbazing zit je nu, een halve eeuw later, nog steeds te constateren hoe velen nog steeds en niet alleen roomsen, zelfs officieel, blijven spartelen tegen deze vanzelfsprekende variatie in sexuele geaardheid en die zelfs ook nu nog steeds hun kinderen niet gunnen.en hen er niet in opvoeden, laat staan vaak in voorlichten!

  Like

 3. Wieneke zegt:

  Grappige advertentie en ook heel erg leuke prijsjes. We zullen het maar niet gaan omrekenen, he? 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s