eten op niveau

Bij het opruimen vond ik dit krantenknipsel dat jarenlang de zijkant van een boekenkast opsierde. Ik kan de bron niet meer vinden, maar het is een te mooi beeld om zo maar weg te doen. Onderschrift: “Aan de Hangende Rots bij Sidney nuttigt een groepje bergbeklimmers een driegangen lunch, compleet met wijn. De waaghalzen – drie vrouwen en twee mannen – hebben zich voor de gelegenheid gestoken in avondkleding.”stijle rotsen (1)Aanvulling: Meer informatie gevonden. De foto stamt uit juni 2003, het was een project voor een goed doel: kinderen met kanker. Photo credit should read GREG DULSON/AFP/Getty Images.

Over Wllm Kalb

schrijver, lezer, docent - focus: taal, geschiedenis, fotografie, Duits(land), muziek en films uit de jaren '20 - '50
Dit bericht werd geplaatst in Feiten en meningen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op eten op niveau

  1. De held uithangen, zo doe je dat dus op een nette manier en vooralsnog hoog en droog. Een wereldfoto die destijds over het hoofd is gezien. Gelukkig knipte jij hem uit en vereeuwigde het voor het kijkende nageslacht. 🙂

    Like

  2. Wieneke zegt:

    Geweldige foto. Ik zou wel een filmpje willen van hoe dat allemaal daar terecht is gekomen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s