Onschuldig, onwetend

vernazza_0001

Hoog boven Vernazza aan de Cinque Terre

Wat wat is ik jong, onschuldig en onwetend. Nou ja niet meer helemaal onschuldig maar ik wist nog weinig van de grote dingen des levens zoals de liefde.
Het was mij tweede vriend die me meenam naar Italië. Naar die prachtige Cinque Terre. Een bijzondere man, operazanger die ook graag tekende en schilderde. Een aardige man, knap ook. Ik liet me graag trakteren, probeerde aardig voor hem te zijn, maar al na een week was er alleen nog maar wederzijdse irritatie. Het vrijen leek nergens op, hij kon het gewoon niet. Zijn wereld verschilde verder hemelsbreed van de mijne, we scheelden ook nog eens meer dan twintig jaar in leeftijd. Ik deed nukkig. Ja, dan blijft er weinig over als gemeenschappelijke basis.

Veel eerder dan gepland vertrok ik met de nachttrein weer naar Rotterdam. Daarna kwam ik hem nog wel eens tegen, het was nog steeds een aantrekkelijke, aardige man.

Zie ook:
de eerste vriend http://wp.me/p1Mahttp://wp.me/p1MauM-1nruM-1nr
begeerlijk http://wp.me/p1MauM-ED 

Over Wllm Kalb

schrijver, lezer, docent - focus: taal, geschiedenis, fotografie, Duits(land), muziek en films uit de jaren '20 - '50
Dit bericht werd geplaatst in Feiten en meningen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Onschuldig, onwetend

  1. Corja zegt:

    Sweet memories……

    Like

  2. Wieneke zegt:

    Relaties zijn gewoon moeilijke dingen. 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s