Bing, het mannetje

Bing?

Bing?

“Maar Bing is wel een mannetje!” Dat verstond ik, toen ik langsfietste op de Elandsgracht. Aan het woord was een vlotte jongeman, halflang haar en een zonnebril, naast hem twee dames, zomers gekleed, fiets aan de hand. Misschien zei hij ‘Bink’ of ‘Beer’, heel goed kon ik het niet verstaan.
Ik vroeg me, toen ik naar huis fietste, af wat de context was van zijn opmerking, hoe het gesprek verder zou zijn gegaan. Was het een waarschuwing aan de dames: Pas op voor Bing, dat is een gevaarlijk mannetje en zoals alle mannetjes wil hij natuurlijk maar één ding … of was het een opmerking vol bewondering: Die Bing hè, dat is me toch een mannetje, daar moet je wel ontzag voor hebben, petje af …

Ik zal het nooit te weten komen, maar vannacht sliep ik onrustig, moest alsmaar aan Bing denken, het mannetje.

Over Wllm Kalb

schrijver, lezer, docent - focus: taal, geschiedenis, fotografie, Duits(land), muziek en films uit de jaren '20 - '50
Dit bericht werd geplaatst in Feiten en meningen en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Bing, het mannetje

 1. Gert-Jan zegt:

  Zouden ze het misschien kunnen hebben over Bing uit GTST? Wel een stoere vent leuke vent om te zien!
  Hij schijnt trouwens gay te zijn in werkelijkheid, maar in de serie is hij net een relatie begonnen met Nina, de dochter van Ludo, wiens bloed hij wel kan drinken. Zou Bing Ludo vermoord hebben in de laatste uitzending van GTST vóór de zomervakantie? Was trouwens de cliffhanger!

  Like

 2. Wieneke zegt:

  Als je nu de stop uit de rug van die opgepompte kerel trekt…… dan hoor je: fffffffffffffffffffffffffffffft 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s