Op maat gesneden

UnknownDat was mijn illusie, dat ik dank zij de bonuskaart aanbiedingen zou krijgen die echt bij mij zouden passen, Albert Heyn weet dankzij die bonuskaart toch alles van me? Maar dan krijg ik via Mijn Bonus een aanbieding voor een gezinsverpakking wc-papier, korting als ik twee in plaats van één product koop. Maar ik koop toch altijd kleine verpakkingen, ik heb helemaal geen gezin dat twee keer anderhalf ons ham weg-eet, ik heb geen ruimte om 28 rollen wc-papier in voorraad te houden. Ik eet steeds minder vlees, dat weten jullie toch? Waarom zit er bij deze ‘exclusieve deals’ wel hamburgers  – die ik nooit koop en meestal vies vind – en niets voor de katten, terwijl ik toch mijn blikjes en brokjes plus kattengrit altijd bij jullie koop, waren jullie dat vergeten?

Ik hoopte dat er een ergens in Zaandam een aardige mevrouw achter een bureau zou zitten die bijhoudt wat ik koop en denkt, vooruit deze week korting op de visfilet. En vooruit ook maar de kattenbrokjes, het is al jaren een trouwe klant van ons. Maar het zal wel weer een enorme computer zijn die maar wat in de rondte goochelt met algoritmes, er komt dan iets uit wat mij helemaal niet aanstaat.

Alweer misleid.

Advertenties

Over Wllm Kalb

schrijver, lezer, docent - focus: taal, geschiedenis, fotografie, Duits(land), muziek en films uit de jaren '20 - '50
Dit bericht werd geplaatst in Feiten en meningen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Op maat gesneden

  1. Corja zegt:

    Ja, ik snap het ook niet. Kiloverpakking kiwi’s (koop ik nooit), gezinsverpakking keukenrollen (?), koffiepads voor de Senseo die ik niet heb. Misschien moet ik ook maar blij zijn dat ‘ze’ niet alles van me weten….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s