Sfeerbeurs Naarden

Schermafbeelding 2015-11-09 om 17.32.40Gele borden op de A1 wijzen de weg: Sfeerbeurs La Table, hier rechts af. Een beurs waar sfeer wordt verkocht? Waar je sfeer kunt proeven? Een soort Libelle zomerweek in november?
Als ik de website en bijbehorende filmpjes moet geloven is het inderdaad een feest: spulletjes en prutjes. Mooie spulletjes, lekkere prutjes, allebei volkomen overbodig, maar aantrekkelijk, lekker, gezellig. ‘La Table sfeerbeurs staat alom bekend om haar originaliteit met opvallend divers deelnemersveld van hoge kwaliteit’, meldt de website. en dus presenteer je mooie ringen op een bos wortelen, zo origineel!
Schermafbeelding 2015-11-09 om 17.33.47Hoewel het buiten zomers aanvoelt, nog steeds zitten mensen op terrasjes, roept de sfeerbeurs associaties op met sneeuw, wind en hagel. Voor maar 15 euro  (online goedkoper!) kunt u rondkijken. Vrijdag is het Moeder-Dochterdag, dan mag u samen voor de prijs van één naar binnen. Mannen worden mondjesmaat gedoogd.
Grijp die kans dus, proef de sfeer. Vooral als de relatie met moeder niet optimaal is, is dit de kans om alles weer goed te maken. Ondergedompeld worden in glans en glitter, proeven van exquise hapjes, genieten van die prachtige ambiance. De gele borden wijzen de weg. Schermafbeelding 2015-11-11 om 09.44.37

Over Wllm Kalb

schrijver, lezer, docent - focus: taal, geschiedenis, fotografie, Duits(land), muziek en films uit de jaren '20 - '50
Dit bericht werd geplaatst in lief en leed en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s