Uitgeblogd

IMG_1828

Ruim zes jaar bloggen op WordPress heeft veel opgeleverd: 1346 berichten over alle mogelijke onderwerpen, soms heel persoonlijk zoals mijn merkwaardige familiegeschiedenis, soms gekke weetjes, veel over Amsterdam, Berlijn en verre reizen, soms een mening, soms alleen maar een geestig bedoeld verhaaltje.
Ik kreeg 245.199 views en 136.770 bezoekers volgens de statistieken. Omdat de teksten niet verdwijnen (hoelang zullen ze nog te lezen zijn?) zullen daar nog wel wat views bijkomen.

Het bloggen heeft twee mooie boekjes opgeleverd met een selectie van mijn meest dierbare stukjes. En het heeft geleid tot veel reacties van lezers. Dat is een van de aardigste kanten van het schrijven an een blog, met een aantal lezers is een hechte band ontstaan. Ik dank mijn trouwe volgers, mijn lezers de kritische commentaarschrijvers.

Nu zet ik er een punt achter. Ik ga verder werken aan mijn boek ‘Woongroep aan de gracht’ over het wel en wee van onze woongroep, het huis en de buurt. Dat moet nu eindelijk eens af. Ook ligt er het plan om de stukjes over ongelukkige prinsen en prinsessen  uit te breiden tot een boekje, daar is tijd en aandacht voor nodig.

Ik wil me niet langer schuldig voelen als ik een week niet heb geblogd of een stukje heb geschreven waar ik eigenlijk niet zo tevreden over ben. Nu en dan zal ik op Facebook nog wel eens iets plaatsen dat op een ‘Kalfje’ lijkt, stopen met schrijven zal ik zeker niet.

Prettige feestdagen en heel veel goeds.  Wllm Klab / Wilco Kalbfleisch

Facebook pagina: https://www.facebook.com/wllm.kalb 

 

 

 

Over Wllm Kalb

schrijver, lezer, docent - focus: taal, geschiedenis, fotografie, Duits(land), muziek en films uit de jaren '20 - '50
Dit bericht werd geplaatst in Feiten en meningen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

9 reacties op Uitgeblogd

 1. Peter Kersten zegt:

  Achhh jeetje: Mooie afronding met goede achtergrondgedachten.
  En wat veel views!!

  Peet

  Like

 2. Beste Wilco, dat is ook wat, stoppen met bloggen. Maar ik wens je veel succes met het woongroepboek en je andere schrijfavonturen. We’ll meet, groeten Wout Sorgdrager

  Geliked door 1 persoon

 3. Gert-Jan zegt:

  Hallo Wilco.
  Bedankt voor die leuke, kritische en informatieve stukjes. Ik zal ze missen.
  Maar aan de andere kant ben ik ook wel weer benieuwd naar je boek over de Woongroep en

  Like

 4. Gert-Jan zegt:

  (berichtje vloog al weg…!) ik kijk ook uit naar het boekje over de ongelukkige prinsen en prinsessen.

  Hartelijke groeten,
  Gert-Jan

  Like

 5. Wieneke zegt:

  Ach, dat vind ik jammer, maar ik neem aan dat je er goed over hebt nagedacht. Ik bedank JOU voor je mooie en vaak erg interessante logjes, die ik heel graag heb gelezen. Veel succes met wat je allemaal gaat doen en het allerbeste!

  Like

 6. Ximaar zegt:

  Dank voor de berichten. Ik kom hier incidenteel en heb zeker niet alles gelezen. Bij deze wens ik je een prima 2018. Klik voor een kaart op m’n naam.

  Eermaand zal ik een bericht plaatsen over een aparte woongroep-ervaring.

  Facebook heb ik maximaal geblokkeerd.

  Like

  • Filip zegt:

   Dag Ximaar, ik begrijp je maximale FB blokering helemaal.
   Facebook, een overload aan ultrafake zelfprofilering die van alle kanten op je afkomt, lavastromen van tot steen stollende hypocrisie, de digitale beerput van intermenselijke interactie, de zwartste gal en de mierzoetste beminnelijkheid. Het narcistische wondertool par excellence.
   Een gevoel van diep verlies overvalt me telkens als een notabel blogger zich gewonnen geeft aan het gemeenste “(a)sociale netwerk”…..

   Like

 7. Filip zegt:

  Hallo Wilco, ik wens je een gezond en voorspoedig 2018, verder stel ik met spijt vast dat je het verfijnde bloggen omruilt voor het vulgaire facebooken.
  Helaas is dit dan ook een afscheid ….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s