Adoptie – navenant

NavenantEen TAAK – eindelijk heb ik een taak in het leven. Ik beloof iets plechtig, gesanctioneerd door de KRO, Frits Spits zelf en Nelleke Noordervliet. Ik heb iets om voor te zorgen. Behalve de planten die ik vorstvrij bewaar in de bijkeuken, heb ik nu ook een woord onder mijn hoede. Ik doe mijn best, U hoort van mij!

zie ook: navenant – woorden die verdwijnen http://wp.me/p1MauM-1rd 

 

Over Wllm Kalb

schrijver, lezer, docent - focus: taal, geschiedenis, fotografie, Duits(land), muziek en films uit de jaren '20 - '50
Dit bericht werd geplaatst in Feiten en meningen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Adoptie – navenant

  1. Wieneke zegt:

    Ik zie het helemaal voor me: beetje water met pokon geven, af en toe ‘braven’ (net als bij een hond). Als je een oppasadresje nodig hebt als je met vakantie bent, dan mag navenant wel bij mij logeren, hoor 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s